odor-eaters.com

У Нью-Йорку відбувся конкурс для дітей і підлітків, під час якого було обрано найбільш смердючі, прілі й розвалені кросівки, повідомляє Lenta.ru з посиланням на CBS. Переможцями стали черевики 12-річної Джордан Армстронг з Лас Крусеса, штат Нью-Мексико.

За словами дівчинки, ось уже два роки вона ходить у своїх кросівках всюди: в школі, на ігровий майданчик і навіть лягає в них спати. Джордан заявила, що хотіла б, щоб її ноги припинили рости, й тоді вона зможе носити взуття завжди. Який розмір має юна американка зараз, не уточнюється.

Читайте такожЯк не підхопити грибок нігтів

Відео дня

За перемогу в конкурсі на найбільш смердючу пару кросівок боролися сім пар взуття, привезені своїми господарями з різних штатів. У фінал потрапили кросівки дітей з Нью-Мексико, Аляски, Іллінойсу, Коннектикуту, Джорджії та Мічигану. Ступінь «розкладання» взуття визначало компетентне журі.

Конкурс на найбільш прілі й розвалені кросівки вперше провели ще 39 років тому. Він був організований власником магазину спорттоварів, який хотів таким чином розрекламувати нову лінію кросівок, що надійшли у продаж .