Знайдіть дуже швидко літеру, яка схожа на Х / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Загадки на логіку та уважність легко допомагають виявити насправді геніальних людей - з дуже непростими завданнями виняткова особистість здатна впоратися за лічені секунди.

Одне з таких завдань на основі літер - з ним може впоратися тільки 1% людей. Серед величезної кількості букв Х, від якої аж в очах мерехтить, потрібно за 9 секунд розшукати літеру, яка доволі схожа за накресленням - це К.

Дуже складно не розгубитися після того, як почнеться зворотний відлік часу. Якщо ви зможете опанувати хвилювання - це вже невеличка перемога. Потім спробуйте повністю охопити поглядом зображення й миттєво ніби "сканувати" кожен рядок з буквами. Не забувайте, що на таке завдання потрібно витратити мінімальну кількість часу.

Відео дня
Знайдіть літеру К серед букв, які на неї схожі / колаж УНІАН

Буква К може не потрапити у поле вашої уваги за 9 секунд. Це не варто вважати величезним провалом. Якщо ви знову й знову намагатиметеся виконувати це завдання, то станете уважнішими й згодом точно зможете розшукати заховану літеру вчасно.

Де ж "ховалася" літера К - правильна відповідь на візуальну загадку

Буква К була у шостому рядку знизу зображення / колаж УНІАН

Логічна загадка для унікумів - що треба було зробити

Серед чотирьох котів на зображенні потрібно розшукати того, який зможе випити молоко першим.

На малюнку зображено різні шляхи, якими молоко може потрапити до хвостатих. Вам потрібно зрозуміти, який шлях для рідини є оптимальним. Варто зазначити, що деякі тварини взагалі можуть залишитися без молока.

Вас також можуть зацікавити новини: