Спробуйте дуже швидко знайти непосидливого півня на зображенні / колаж з фото УНІАН

Не виключено, що ви наділені унікальною уважністю, кмітливістю та маєте неперевершений зір. Це просто перевірити - знайдіть на зображенні-головоломці непосидливого півня дуже швидко й можете називати себе унікумом.

Лише 1% людей здатні розшукати домашнього птаха серед кіз за 10 секунд. Це дуже цікаве завдання й складне, оскільки кози можуть дуже сильно відволікати увагу. Крім того, ви можете витратити дорогоцінний час на розглядання чоловіка, який працює біля кіз.

Ми вам вже трохи допомогли - вказали на помилки, яких ви можете припуститися. Тепер справа за вами. Якщо готові - вмикайте секундомір та шукайте півня.

Відео дня
Знайдіть непосидливого півня на зображенні вчасно / колаж з фото УНІАН

Не забувайте, що запорука успіху - наполегливість, тому у разі провалу першої спроби просто знову беріться за справу знову, але після невеликої перерви. Дайте перепочити очам та мозку й проаналізуйте, через що вам могло не вистачити часу.

Зараз ми покажемо вам, де на головоломці був півень.

Домашній птах був недалеко від центру зображення / колаж з фото УНІАН

Дуже заплутана оптична ілюзія вже опублікована

На подвір'ї серед споруд потрібно розшукати кількох котів, які добряче замасковані. Зазначалося, що за 12 секунд 99% людей не здатні розшукати хвостатих на зображенні.

Можливо, ви належите до 1% унікумів, які здатні впоратися із заданням вчасно, - спробуйте свої сили.

Вас також можуть зацікавити новини: