Картоплю білка "замовляє" "з собою" / фото https://www.facebook.com/jeff.witzke

У штаті Міннесота в США в одному з місцевих мережевих ресторанів Burger King з'явився незвичний постійний клієнт. Кожен день до роздавального віконця приходить білка, де працівники видають їй звичну порцію картоплі фрі.

Читайте такожУ США Бурій ведмідь зайшов у маркет, попередньо скориставшись санітайзером (відео)Про нового відвідувача мережі розповів у своїх соціальних мережах Джеф Клатч, який в один з днів також заїхав в Burger King за гамбургером на обід.

Білку він помітив, поки стояв у черзі машин в очікуванні свого замовлення. Це здалося йому дивним, поки з віконця не висунулася рука зі скибочкою смаженої картоплі.

Відео дня

Білка забрала частування просто з руки працівника і відійшла в сторону, щоб пообідати. Клатч зазначив, що білку помітив не тільки він, але і ще хтось - в черзі машин чувся сміх. Попри це, білка відчувала себе абсолютно комфортно і навіть позувала для фотографії, яку зробив Клатч.

Працівники ресторану запевнили, що годують білку обідом щодня. Варто відзначити, що щоденне харчування в ресторані фаст-фуду ніяк не відбилося на зовнішньому вигляді – фігурі відвідувачки можна тільки позаздрити.

Раніше УНІАН писав про те, що ведмідь арабського шейха Хумайда Абдулли Альбука відірвав двері його розкішного італійського автомобіля Lamborghini Huracan Performante вартістю приблизно 274 тисячі доларів.

Вас можуть зацікавити новини: