Найчастіше імбир рекомендують чистити, але чи дійсно це так необхідно? / фото pixabay

Практично у всіх рецептах з використанням імбиря його рекомендують почистити перед тим, як подрібнити або натерти.

"Одного разу через лінь я просто не став морочитися, і з тих пір ніколи не озирався назад. Ні, чистити імбир не потрібно", - наголошує автор The Kitchn.

За його словами, переважна більшість редакторів видання серед своїх кухонних секретів назвали саме те, що вони не чистять імбир, навіть якщо про це йдеться у рецепті:

Відео дня

"Натомість я просто ретельно протираю імбир і обрізаю всі підрум'янені частини".

Також автор додав, що під час натирання велика частина шкірки знімається сама:

"І, якщо вона відривається великими шматками, я просто знімаю її з натертої м'якоті. Якщо це не так, і вона змішується з м'ясом, я не переживаю, тому що це не вплине на страву... Це не тільки дозволяє уникнути пілінгу, але й зменшує харчові відходи, а всередині шкіри є багато корисних поживних речовин, тож ви пожинаєте переваги".

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, що буде з вашим тілом, якщо почнете пити чай з лимоном і імбиром кожен день.

Вас також можуть зацікавити новини: