Чоловік припустився однієї помилки / фото pixabay.com

Виявлятися, співбесіда може стати провальною вже "з порогу". Так, чоловік припустився простої помилки протягом 5 хвилин після прибуття на співбесіду. Завдяки цій історії ви зможете уникнути такої ж долі.

Чоловік справив погане враження ще до того, як отримав можливість довести свої професійні здібності, повідомляє Mirror.

Секретарка у цій компанії насправді була HR-менеджером, вона намагалася оцінити, наскільки шанобливе ставлення її потенційних співробітників до оточення.

Відео дня

Так, на Reddit вона розповіла: "Сьогодні кандидат провалив свою співбесіду в перші 5 хвилин після того, як він увійшов в будівлю. Він зневажливо поставився до адміністратора".

Кандидат на посаду ледь подивився менеджеру в очі, коли та привітала його. Потім вона спробувала залучити його до розмови. Але знову - провал. "Жодного зорового контакту та інтересу до розмови з нею. Чого кандидат не зрозумів, так це того, що секретарка насправді була HR-менеджером", - ділиться менеджер з персоналу.

Вона покликала кандидата на посаду назад у конференц-зал і пояснила, що кожна людина в цій команді цінна й гідна поваги. А після його "взаємодії" із "секретаркою" вона зрозуміла, що чоловік не підходить їм на цю посаду.

"Дякую за ваш час, але співбесіда закінчилася. Будьте ласкаві до всіх в будівлі", - такими словами була поставлена крапка у співпраці з кандидатом.

Багато людей на Reddit погодилися, що важливо бути ввічливим до всіх, і це звучить як легке завдання.

Ось що пишуть користувачі Reddit про цю історію:

  • "Якщо вони ставляться до адміністратора як до лайна, коли вони поводяться якнайкраще, уявіть, як жахливо вони будуть поводитися з ними, коли отримають роботу".
  • "Одного разу мене найняли, тому що я притримав двері для двірника з візком. Адміністратор сказав: "Це так мило з вашого боку". 
  • "Моє єдине питання з цього приводу полягає в тому, що я страшенно хвилююся і намагаюся зосередитися на інших речах, ніж спілкування з секретарем".
  • "Це насправді мило і нагадує мені, що я повинен обов'язково взаємодіяти".

Швейцарець придумав, як швидше вийти на пенсію

Раніше житель міста Люцерн (Швейцарія) офіційно змінив стать на жіночу, щоб на рік швидше вийти на пенсію. Правда, жінкою він став тільки на паперах.

З початку 2022 року в Швейцарії набув чинності закон, який значно спрощує процедуру зміни статі в документах. Кожен охочий може зробити це з мінімальними витратами. Цією можливістю і скористався чоловік.

Вас также могут заинтересовать новости: