Чоловік знайшов дивну знахідку у коробках з 60-х, схованих на горищі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Чоловік під час косметичного ремонту виявив кілька таємних місць: одне приховувало горище будинку. Цим він врятував свій дім від ризику займання пожежі.

Герой історії був дуже здивований, коли майстри повідомили йому про додаткову кімнату зверху. Місце вдалося знайти після того, як зняли гіпсокартон на одній зі стін на горищі, пише The Mirror

Подальші події стали нагадувати сюжет містичного серіалу: в таємній кімнаті на горищі стояли недоторкані коробки з 1960-х років. Вони були по вуха набиті якимись предметами. Деталі вмісту власник будинку розповів на форумі Reddit.

Відео дня

"Один із робітників запитав мене, чи є там якась кімната. Я поняття не мав. Тож ми розрізали гіпсокартон і виявили там схованку з купою коробок із 60-х років. Ящики... Вони всі були повні!", - зазначив він.

Наважившись зазирнути всередину чоловік відчув один з найбільших "обломів" в житті. Замість цінностей або чогось загадкового він натрапив на соснові шишки. 

"Ящики були повні довбаних соснових шишок! Один з найбільших обломів у моєму житті", - заявив він.

Врешті його заспокоїв один з коментаторів на форумі. Один чоловік зазначив, що в дитинстві його родина також зберігала на горищі шишки. Їх використовували для розпалювання каміна зимою. Інший учасник бесіди додав, що взагалі-то це створює додаткові ризики для будинку, адже зберігати подібні речі навмання небезпечно - вони дуже швидко розпалюються та здатні наробити біди.

"Чи це не великий ризик для займання пожежі... Зберігати таке на горищі? Воно так швидко може спалахнути", - вказав він.

Також виявилося, що коробки з шишками не єдина загадка, яку зберігав будинок. Приблизно через рік там знайшли ще одне місце - схованку під сходами, але вже з "подарунком" з 70-х - купою іграшок тих років. 

Чоловік виявив у себе вдома "жахливу" знахідку

Нагадаємо, раніше ми розповіли моторошну історію про чоловіка, який відчув себе героєм фільму жахів через таємницю будинку. Він знайшов у своєму підвалі приховані двері, до яких не дозволяв наближатися нікому, навіть собакам. 

Врешті на форумі Reddit його вмовили наважитися відкрити двері. "Я відчиню її, коли повернуся з роботи, все, чорт візьми!", - погодився чоловік. Після цього він зник та більше не коментував свій допис. Наразі на форумі триває дискусія про те, що з ним сталося

Вас також можуть зацікавити новини: