Головоломка для людей з “мозком детектива”: знайдіть помилку на малюнку за 6 секунд / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, Bright Side

Складна головоломка може підвищити вам настрій, і це доведено науково. А регулярне розв'язання складних питань ще й зробить вас більш пильними та розумними. Сайт jagranjosh.com пропонує цікаве завдання для тих, хто хоче перевірити свої "навички детектива". 

Надається зображення, на якому можна побачити хлопчика, який читає книгу, сидячи на кріслі. Поруч – шафа з книгами і рудий кіт. Зображення може виглядати простим, але це тільки на перший погляд. Якщо ви уважніше подивитеся, то побачите, що з цим малюнком щось не так. 

Від вас вимагається знайти, що саме є неправильним на цьому зображенні. Гра стане ще цікавішою, якщо ви спробуєте зробити це за обмежений час.

Відео дня

Якщо ви можете помітити помилку на зображенні протягом 6 секунд, ви точно є власником "мозка детектива", стверджують автори. Встановіть таймер та починайте. А нижче ви знайдете правильну відповідь.

Головоломка для людей з “мозком детектива”: знайдіть помилку на малюнку за 6 секунд / Bright Side

У цій головоломці вам було необхідно знайти помилку. Вона була прихована на зображенні годинника у верхній частині малюнку. Цифри "3" та "8" на цьому годиннику знаходяться не на своїх місцях. 

Головоломка для людей з “мозком детектива”: знайдіть помилку на малюнку за 6 секунд / Bright Side

Інші цікаві головоломки на УНІАН

Спробуйте знайти на зображенні з трьома жінками ту, яку розшукує поліція. На пошук злочинця дано лише 6 секунд.

Також УНІАН публікував головоломку, де потрібно відшукати викрадача мотоцикла.

Вас також можуть зацікавити новини: