Свою пісню Ляшко назвав "Не відступай" / скріншот з відео

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вирішив повернутися до витоків і зняти новий кліп з усіма характерними йому атрибутами – вилами, жителями села і «скотиняками».

Передвиборчий відеокліп на пісню "Не відступай" опублікований в акаунті Ляшка на YouTube.

У кліпі Ляшко грає роль жителя села, який одягає червоний плащ і йде рятувати світ.

"Не відступай, бо в правді сила. Всіх скотиняк візьмем на вила. Не припиняй! Завжди йди до мети", - співає він у пісні.

У коментарях під піснею люди розділилися в думках, але в основному Ляшка називали "клоуном".

"Ця пісня стала гімном Радикальної партії". ГімнОм або гІмном??? Не зрозуміло", "Клоуна переграв...", "Шкода, що президентом стають клоуни, а політики клоунами", це новий Поплавський?", "2020-й навіть для Ляшка важкий", "Йому більше не наливати", "Це який маразм повинен бути в голові?? А я раніше думав, він адекватний", "Гаразд, сам Ляшко - корупціонер і балабол. Але чим керувалися люди, які погодилися знятися в цьому г*вні?", "Що ж там в мозку?"- коментували користувачі.

А хтось вже склепав по-швидкому мем з Ляшком.

фото з соцмереж

Чому Ляшко балотується у депутати на 208-му окрузі

  • Раніше Ляшко заявив, що має намір взяти участь у проміжних виборах народного депутата у 208-му окрузі, де до Верховної Ради був обраний загиблий народний депутат від групи "Довіра" Валерій Давиденко.
  • Ляшко нагадав, що у 2012 році він вже вигравав вибори у 208-му окрузі, після чого в цьому окрузі одержав перемогу Давиденко.

"Ми цей округ нікому не віддамо. Я піду на цей округ, виграю вибори, тому що усі люди хочуть, щоб Ляшко був у парламенті, тому що Рада без Ляшка - як село без церкви...", - сказав Ляшко.

  • 47-річного Давиденка виявили мертвим з вогнепальним пораненням голови у його офісі у Києві 23 травня цього року. Основна версія правоохоронців - самогубство.
  • ЦВК у 208-му окрузі призначила довибори народного депутата на 25 жовтня.