Колишня Стюардеса пояснила, чому не варто натискати кнопку над головою в літаку / колаж УНІАН

Деякі пасажири літаків вважають, що кнопка виклику призначена для того, щоб бортпровідники могли задовольнити всі їхні потреби, але насправді це не так.

Користувач TikTok Наталі, відома в соціальній мережі як yogimagee, розповіла, що деякі пасажири натискають кнопку, коли їм нудно.

"Люди тиснуть на кнопку виклику, як тільки ми піднімаємося в повітря, а я підходжу і кажу: "Так, можу я вам допомогти?". Одна жінка сказала мені, що її дочці було нудно, коли ми злетіли", - поділилася дівчина.

Тим часом інші пасажири натискають кнопку в невідповідний час під час польоту.

"Це зводить стюардес з розуму, коли ви натискаєте кнопку виклику стюардеси, що світиться, якщо ми знаходимося на злітній смузі, набираємо висоту або знижуємося. Причина в тому, що це величезна проблема для нашої безпеки, і ми можемо отримати травму, і ви також", - розповіла колишня стюардеса Кет Камалані в TikTok.

Кнопку виклику варто використовувати тільки тоді, коли є реальна необхідність, інакше ви можете зіткнутися з поганим сервісом.

Раніше УНІАН писав, що чоловік промучився 14 годин в літаку і пройшов "9 кіл пекла" Данте через "божевільних" батьків, які зіпсували йому спільний з дружиною авіапереліт.

Вас також можуть зацікавити новини: