8 жовтня на Кримському мосту "щось" вибухнуло / фото t.me/kazansky

"Бавовна" на Кримському мосту відкрила справжній портал до мемів. Мережа вибухнула жартами про те, що це нібито планувалося ще за каденції Петра Порошенка.

УНІАН зібрав найсмішніші меми про вибухи на Кримському мосту.

Жарти по "бавовну" / скриншот
Україні жартують з "бавовни" на Кримському мості / скриншот

Так, ранок почався з того, що українці привітали РФ з "днем копченого мосту". Після "бавовни" у соцмережах почало з'являтися чимало жартів. Не обійшлося без політики.

Відео дня
Користувачі пишуть, що "знайшли причетного" / соцмережі
З'явилися жарти, що вибухи планувалися "за каденції Порошенка" / соцмережі

Також українці жартують про те, як росіянам "не хочетья їхати з Криму", адже там так "по-домашньому". Не обійшлося й без жартів про Зеленського.

Меми про Кримський міст / скриншот
"Не хочу їхати з Криму, тут так по-домашьому" / соцмережі

Також "дісталося" й пропагандисту Дугіну:

Мем про Дугіна і Крим / скриншот

Користувачі соціальних мереж ніби змагаються та сворюють смішні меми наввипередки: 

соцмережі
Українці жартують над вибухами та панікою росіян / соцмережі
Не обійшлося без "вандалів" та Бандери / скриншот

У коментарях користувачі пишуть, що їм подобається отримувати настільки гарні новини зранку. Деякі жартують, що вибухи та руйнування на мосту діють краще за будильник.

"Це Залужний мутить двіж" / колаж УНІАН
Нічого так не тішить зранку, як "бавовна" / соцмережі
Також користувачі "пройшлися" по тому, що Кримській міст так швидко "пав", бо РФ кинула усі сили на збереження Антонівського моста

Окрім цього, користувачі мережі самостійно "оновили" статистику втрат РФ. Нині до неї додали ще й "відмінусування" мосту:

"Оновлені" втрати РФ з урахуванням мосту / соцмережі

"Бавовна" на Кримському мосту: що відомо

Рано вранці, 8 жовтня, на Кримському мосту сталися вибухи, почалася пожежа. Соцмережі "спалахнули" фото і відео з "бавовною".

Незабаром стало відомо, що окупанти готують запуск поромної переправи через Керченську протоку. В результаті пожежі на Кримському мосту вже пошкоджена частина проїжджої частини і залізничне полотно. В Росії знайшли виправдання та повідомили про підрив вантажівки.

Окупанти, звісно ж, звинуватили у вибуху українців. Так званий "глава парламенту" захопленого РФ Криму Константинов заявив, що дорожнє полотно на Кримському мосту пошкодили "українські вандали". Росіяни вже влаштували істерику в мережі через вибух на Кримському мосту, вони вимагають, аби Путін використав ядерну зброю.

Вас також можуть зацікавити новини: