Жінка, що займається вигулом собак, назвала чотири "найжахливіші" породи / фото ua.depositphotos.com

Жінка, яка працює вигульником собак, назвала чотири найгірших породи, з якими їй доводилося мати справу. Як пише Mirror, таким досвідом вона поділилася на Reddit.

"Я працюю нянею для тварин, і чотири собаки, за якими я доглядаю, просто кошмар - я б ніколи не стала власницею собак цих порід", - розповіла вона.

Зокрема, за її словами, дві собаки, за якими вона доглядає для своїх давніх клієнтів, викликають у неї "напад тривоги". Одна з них - це помісь золотистого ретривера і пуделя, а інша - берндудль, помісь бернського гірського собаки і пуделя.

Відео дня

"Вони такі невротичні, гавкають абсолютно на все і не слухають жодних команд. Мені доводиться вигулювати їх на повідках на повністю обгородженому задньому дворі, щоб вони зробили свої справи. Інакше вони будуть постійно грати в "доганялки", намагатися з'їсти дерева, кроликів тощо. Звичайна щеняча поведінка, але у собаки вагою понад 100 фунтів. Який жах", - розповіла жінка.

Вона також додала, що нещодавно доглядала за бостон-тер'єром і була "дуже здивована тим, наскільки жахливим був цей досвід".

"Він тягнув мене сильніше, ніж будь-який собака, якого я коли-небудь вигулювала (я була здивована, наскільки сильним був цей малюк), а після того, як він сходив в туалет, доводилося витирати йому дупу - що було для мене абсолютно новим", - розповіла вона.

Вона також розповіла, що в неї були труднощі з біглями і дудлями (помісями з пуделем). Вона заявила, що собаки цих порід мають "найбільш дратівливий гавкіт у світі", який "ніколи не закінчується". Вона додала, що, з її досвіду, ці породи також доволі агресивні щодо інших собак.

Раніше УНІАН розповідав, що деякі породи собак не знають, коли вони ситі, тож, щоб ці тварини залишалися здоровими, потрібно слідкувати, щоб вони не крали їжу, ретельно контролювати розмір їхніх порцій, а також стежити за тим, скільки вони важать.

Вас також можуть зацікавити новини: