Дебошир тепер може поплатитися за свій вчинок на борту літака / фото REUTERS

Чоловік у стані алкогольного сп'яніння помочився на попутницю бізнес-класу рейсу Air India. Через кілька тижнів після інциденту та після скарги постраждалої авіакомпанія домоглася порушення справи проти дебошира і рекомендувала внести його до списку осіб, яким заборонені польоти.

Як повідомляє NDTV, нетверезий пасажир розстебнув блискавку та помочився на 70-річну попутницю, що летіла бізнес-класом рейсу Air India з Нью-Йорка в Делі. 

Після сечовипускання чоловік нібито продовжував оголюватися і не йшов, поки інший пасажир не попросив його повернутися на своє місце. Жінка поскаржилася екіпажу й сказала, що її одяг, взуття і сумка промокли від сечі. Екіпаж дав їй одяг та капці й попросив повернутися на своє місце, заявивши, що іншого місця немає.

Відео дня

Після того як рейс приземлився в Делі, пасажир нібито поїхав, а персонал не вжив жодних заходів після кричущої поведінки дебошира.

Розчарована діями авіакомпанії жінка наступного дня написала генеральному директору авіакомпанії Air India:

"Це був найгірший політ у моєму житті. Після того, як подали обід і вимкнули світло, я збиралася спати, а інший п'яний пасажир підійшов до мого місця. Він розстебнув блискавку на штанях, справив нужду і продовжив показувати мені свій статевий орган. Пасажир, який сидів поруч зі мною, попросив його повернутися на своє місце. Він відреагував не одразу, але через кілька хвилин залишив зону".

Air India подала скаргу до поліції на чоловіка. Пасажиру можуть заборонити користуватися послугами авіакомпанії Air India.

Дебошир на борту літака з Єгипту до Харкова

Пасажир літака, що летів з Єгипту до Харкова, закурив на борту електронну сигарету. Це не сподобалося одній з пасажирок, яка жорстко обматюкала його за скоєний вчинок.

Вас також можуть зацікавити новини: