Після розповіді історії Пікаловим ведучі не стрималися й розсміялися / скріншот

Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов у понеділок, 30-го січня, святкує свій 47-й день народження. В ефірі "1+1" він розповів про курйозну історію зі свого життя, пов'язану з ТБ.

За словами Олександра, це був "рок-н-рольний" момент. Якось він їхав на роботу, коли йому хтось з журналістів зателефонував й попросив негайно прийти у студію, оскільки у них "зірвався" гість. 

Пікалов поділився, що його почали підганяти зі словами: "Вже потрібно". Тож він розвернувся на своєму авто, під'їхав до телестудії, а там йому відповіли, що його машину не вписували, тож порадили кинути її просто біля воріт: "Хай вона тут стоїть".

Актор, не вагаючись, кинув автомобіль під воротами, побіг на ефір. А коли вийшов з телестудії, на нього чекав сюрприз. "Виходжу з ефіру, заходжу в інтернет, а там бачу фотографію, зроблену з балкона студії: "Дивіться, як ці виродки з "Кварталу" паркуються". Ведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розсміялися, почувши цю кумедну історію.

Чим відомий Олександр Пікалов

Пікалов був художнім керівником СТЕМу "Безпритульний", де грали майже всі з "Кварталу 95".

Грав у студентській команді КВН, згодом - у міській команді "Криворізька шпана". Потім грав за "Збірну Дніпропетровська". У 1998 році перейшов в команду КВК "95 квартал". Як і Володимир Зеленський, Пікалов - автор жартів "95 кварталу".

Після повномасштабного вторгнення Росії у квітні 2022-го актор вступив до Національної гвардії України. Також він разом з колегою Євгеном Кошовим робить жартівливі випуски новин "Байрактар NEWS".

Вас також можуть зацікавити новини: