Стюардеса дала поради щодо багажу / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Одне з головним хвилювань під час подорожі полягає у тому, чи буде на вас чекати у аеропорту ваш багаж. Іноді він може виявитись на іншому летовищі або взагалі загубитись.

Досвідчена стюардеса Еллі розповіла, що зробити, аби ваш багаж завжди до вас повертався. Зокрема, на нього треба повісити багажну бірку, на якій потрібно вказати ім’я, адресу, адресу електронної пошти та номер телефону.

"Завжди переконайтеся, що на вашій багажній бирці контактна інформація повернена іншою стороною. Я бачу так багато людей із багажними бирками та їхньою інформацією, яка відображається для всіх. Їхнє ім’я, адреса, їхні номери телефонів, їхню електронну пошту. Це забагато інформації, щоб її мав будь-хто", - попереджає жінка.

Відео дня

Вона рекомендувала перевернути етикетку з інформацією на ній лицем в інший бік. Якщо ваш багаж загубиться і комусь потрібно буде вас знайти, він зможе просто повернути листок. Це дозволить захистити ваші особисті дані від випадкових людей.

"Це чудово мати багажну бирку, просто не показувати всю вашу інформацію, щоб будь-хто міг її бачити в будь-який час. Я часто їжджу потягом, і в потязі багато божевільних, мені не потрібно, щоб моя інформація була доступна для всіх", - наголошує Еллі.

Поради від стюардес

Нещодавно бортпровідниця зізналася, що не так з їжею в літаку і чому це не варто їсти.

Інша стюардеса порадила ніколи не брати місця біля проходу в літаку і назвала неочевидні недоліки такого вибору.

Також повідомлялось, якого напою треба уникати всім пасажирам.

Вас також можуть зацікавити новини: