Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com

Пенсіонери помстилися сусідові, який побудував під'їзну дорогу через їхній сад. Про це пише The Mirror.

Знайомий подружньої пари розповів на Reddit, що чоловік, який купив порожню ділянку, почав будувати під'їзну дорогу до свого будинку прямо через їх сад. Він не попередив сусідів, що одного разу ескаватор залишить "величезний шрам" на схилі пагорба, що проходить через їхній сад.

Пенсіонер подзвонив сусідові і спробував це ввічливо обговорити, проте той не захотів нічого пояснювати. "Він категорично заперечував, що під'їзна дорога перетинає кордон ділянки, і був настільки грубий, що старий дуже засмутився", - написав автор поста.

Відео дня

Оскільки звернення до суду вимагало б значних витрат, пара почала думати, як вирішити проблему. Вони розповіли про сусіда знайомому, який і придумав "геніальний" план. 

Чоловік взяв свій старий пікап і припаркував його поперек проїжджої частини. Прибулим робітникам він сказав, що має дозвіл на парковку, тому не зрушить машину з місця. "Більше того, якщо хтось спробує відбуксирувати вантажівку, його звинуватять у незаконному проникненні та крадіжці", - додав чоловік.

Будівельники не могли доставити всі свої інструменти на місце будівництва, а також не хотіли вплутуватися в судову тяжбу, тому сказали, що будуть брати вихідні до тих пір, поки конфлікт не вирішиться.

Коли новий сусід подзвонив подружжю, ті відповіли йому: "В принципі, машина стоїть на нашій території, так що якщо у вас є проблеми з цим, можете йти до біса".

У підсумку чоловік вирішив заплатити подружжю значну суму грошей в обмін на сервітут, що дозволяє дорозі проходити через їх ділянку. Свого знайомого вони віддячили кількома ящиками пива і "задоволенням від того, що поставив муд*ка на місце".

Інші історії з сусідами

Раніше чоловік розповів в мережі про конфлікт з сусідом, який викидає собачі екскременти в його сад.

Інша користувачка мережі поділилася історією своїх відносин з сусідом - чоловік дозволяв своїй собаці справляти нужду в їхньому саду.

Вас також можуть зацікавити новини: