Брат нареченої замовив багато порцій бурбона / колаж УНІАН, фото УНІАН, winestyle.com.ua

Наречений і наречена були приголомшені після того, як одному гостю вдалося самостійно випити на весіллі на 1500 фунтів стерлінгів - і, що ще гірше, гостем був зведений брат нареченої.

Як пише mirror, зведений брат 33-річного чоловіка, який також був гостем на весіллі, пояснив, що батьки його нового зятя заплатили за більшу частину весілля, оскільки вони "достатньо забезпечені", і вони погодилися на оплату рахунку за відкритий бар. Однак вони не очікували, що брат нареченої замовить кілька порцій бурбону, щоб спробувати "завоювати прихильність" деяких жінок на прийомі.

У дописі на Reddit 22-річний чоловік написав: "Мій зведений брат витратив понад 1500 фунтів стерлінгів на весілля моєї сестри (його зведеної сестри), оскільки у них був безкоштовний бар. Мій брат, дитина чоловічої статі, яка живе з нашою мамою та моїм батьком (його вітчимом) без орендної плати, моя мама платить за його пиво і готує для нього всю їжу. Його життя складається з: прокидатися, коли йому захочеться, сидіти на дивані, пити пиво, дивитися телевізор, публікувати пости в TikTok і грати на гітарі. Він не тримається на роботі приблизно з 2012 року, і йому вдається звільнитися з інших робочих місць за те, що він, по суті, намагається діяти як менеджер та/або не з'являється, оскільки вважає, що ця роль нижча за нього".

Відео дня

Чоловік зазначив, він не був бажаним гостем на весіллі.

"Особливо враховуючи, що єдиний раз, коли він пише моїй сестрі, це попросити у неї грошей або розповісти їй, як їй жити. Весілля моєї сестри оплатила сім'я її нареченого, яка досить забезпечена, і, природно, вони пішли ва-банк з безкоштовним рахунком в барі. Мій брат дізнався про це. Провівши більшу частину вечора в спробах забалакати майже кожну жінку, яка була присутня на весіллі, пригощав їх випивкою і намагався домогтися їх розташування. Він замовив п'ять або шість порцій, кожна з яких складається з 10 шотів Джека Деніелса, вартість яких в пабі готелю в Кенті становить близько 4,50 фунтів за шот", - розповів чоловік.

Чоловік додав, що до кінця ночі його брат почав вести себе "агресивно" і витратив на випивку майже 1500 фунтів з грошей своїх нових родичів. І на довершення всього, коли його брат почав штовхатися в машині по дорозі додому, мама кричала на молодшого чоловіка.

Він пояснив: "До кінця вечора він не тільки був неймовірно п'яним і агресивним, але й витратив майже 1500 фунтів на випивку за рахунок мого зятя. На додаток до цього, під час поїздки додому на моїй машині, він почав запалювати сигарети після того, як я спеціально сказав йому, що він не може палити в моїй машині. І коли я кричу на нього, він кидає на мене запалену сигарету і розбиває передню частину моєї машини. Потім вишенька на торті, моя мама звинувачує мене в більшій частині його поведінки, оскільки я його не приймаю".

Коментатори посту були спантеличені поведінкою брата: багато хто говорив, що його слід змусити платити родині свого зятя за всі замовлені ним напої. Або оскільки їхня мама вважає його "золотою дитиною", їй слід надіслати рахунок для оплати від його імені. Одна людина сказала: "Ваша мама повинна сплатити рахунок у барі! Вона запросила і змусила його запросити, вона виховала дитину і може продовжувати платити за нього!", а інший додав:"Сестрі потрібно попросити маму заплатити за 1500 фунтів, якщо він такий золотий дитина".

Курйозні випадки на весіллях

Наречена розлютилася через вбрання однієї з гостей і її невдалого подарунка. Це мало не зіпсувало все весілля. Про свій досвід дівчина розповіла на Reddit. За її словами, одна із запрошених гостей забула про головне правило весільного дрес-коду - не надягати біле, якщо ти не наречена. 

Подруга нареченої з'явилася на її весіллі в такій же сукні, яку та одягала напередодні свята з нагоди дівич-вечора. Наречена не на жарт розлютилася, адже сукня була білою.