Розшукайте дуже швидко домашнього птаха / колаж з фото ua.depositphotos.com та УНІАН

Візуальні загадки для дітей та дорослих стають все більш популярні, оскільки дозволяють пропрацювати важливу рису особистості - уважність. Саме завдяки уважності можна вчасно впоратися з непростою оптичною ілюзією, на якій зображені курка та гордий пелікан.

Звичайні люди без проблем відразу бачать пелікана і можуть його довго розглядати, але швидко не знайдуть домашнього птаха. Справжній унікум зможе розшукати на цій ілюзії курку лише за 10 секунд.

Чи не головне, що треба зробити для досягнення успіху, - усвідомити, що не можна дуже довго просто роздивлятися якусь частину картинки. Погляд має дуже швидко, але водночас обдумано, перескакувати з однієї точки в іншу. Можна просто уявити себе таким собі "сканером". 

Відео дня
Знайдіть домашнього птаха за 10 секунд / колаж з фото УНІАН

Якщо дуже швидко "проскануєте" все зображення, то матимете величезні шанси на тріумф вже після першої спроби. Але у разі провалу точно перейматися не варто - просто потренуйте свою уважність і згодом зможете за лічені секунди знайти курку.

Правильна відповідь на оптичну ілюзію така - домашній птах знаходився за парканом.

Курка була у правій частині оптичної ілюзії / колаж з фото УНІАН

Така незвичайна головоломка з'явилася у мережі нещодавно

Опубліковано зображення, на якому серед великої кількості фігур шахового короля потрібно знайти дуже дивного монарха

Людина, яка наділена геніальним IQ (коефіцієнтом інтелекту), зможе з цим завданням впоратися за 5 секунд. Для того, щоб стати тріумфатором, потрібно бути дуже прискіпливим до деталей. Уважність має бути "увімкнена" на максимум.

Вас також можуть зацікавити новини: