Дієтолог розповіла, які можливі наслідки споживання на сніданок яєць із білим хлібом / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com

Уже відома користь жовтка для організму, і чимало людей обирають яйця як продукт, з якого можна приготувати сніданок - зварити їх чи посмажити. У зв'язку з цим, виникає питання, з чим їсти яйця на сніданок найкраще, щоб не нашкодити організму.

Дієтолог Санчі Тіварі повідомила, що після вживання яєць із хлібом у крові людини може зрости рівень цукру. Відомості експерта наводить The Indian Express. "Додавання хліба до яйця на сніданок може спричинити невеликий стрибок рівня цукру в крові, як порівняти з вживанням лише яєць. Це тому, що хліб містить вуглеводи, які можуть підвищити рівень цукру в крові швидше, ніж яйця, багаті білком", - поділилася вона.

За її словами, швидкий стрибок рівня цукру в крові може спровокувати споживання білого хліба (у ньому міститься чимало простих вуглеводів).

Відео дня

Тіварі порадила, з чим їсти яйця людям, які стежать за рівнем цукру:

  • цільнозернові крекери;
  • коржі, в яких є мало вуглеводів.

Крім того, снідати можна і яйцями з овочами, наприклад, їсти огірки чи солодкий перець.

Цікаві новини - сьогодні це варте уваги

Раніше стало відомо, чи небезпечні сирі яйця. Експерти попереджали, що в сирих яйцях може міститися бактерія сальмонела, здатна спровокувати серйозне захворювання під назвою сальмонельоз.

Вас також можуть зацікавити новини: