Оперативна реакція нареченого врятувала весілля від істерики нареченої / колаж УНІАН, фото УНІАН, скріншот

Часом навіть звичайний будильник може стати причиною для розлучення, адже певні речі одній людині можуть видаватися життєво важливими, тоді як інший побачить в цьому третьорядну дрібницю, не варту уваги. Тому важливо поважати погляди партнера незалежно від того, наскільки дріб'язковими видаються його переконання.

Цю думку добре ілюструє відео в TikTok, яке набуло вірусної популярності. В короткому ролику зафільмовано момент, як наречений "рятує" день весілля для себе та майбутньої дружини. Відколи воно з'явилося в мережі, його вже переглянуло понад 1,2 мільйона користувачів.

Тікток-блогерка Медді Хендерсон розповіла у дописі, що забула пофарбувати нігті на ногах перед своїм великим днем – весіллям. І для дівчини це була справді майже трагедія. На щастя, її майбутній чоловік зумів врятувати ситуацію, роздобувши лак для нігтів у мами нареченої. 

"Коли настає день вашого весілля, і ви забуваєте нафарбувати пальці на ногах, ваш наречений одразу запитує вашу маму, де лак для нігтів. Він поняття не мав, [як фарбувати нігті], але зробив це чудово", — написала Хендерсон під відео, на якому наречений фарбує нігті на ногах майбутньої дружини.

Відтоді, як 7 вересня дівчина опублікувала ролик на платформі TikTok, його вподобали понад 64 000 користувачів. У коментарях люди зазначають, що подібна увага до дрібниць, які важливі для вашого партнера, є запорукою щасливого шлюбу.

"Коли вони по-справжньому люблять вас, вони зроблять все, щоб зробити ваше життя кращим. Ви не заслуговуєте нічого меншого", - написав один користувач.

"Я відчуваю величезну радість, коли бачу це", — поділився думкою інший TikToker.

Інші історії про весільні клопоти

Як писав УНІАН, одна пара влаштувала урочисті заручини, але свято перетворилося на кошмар після шокуючого зізнання майбутньої свекрухи. За словами нареченої, замість того, щоб радіти одруженню сина, свекруха розповіла, як вона засмучена.

Також ми розповідали, що дівчина в істериці і сльозах втекла зі свого ж весілля. Все сталося через принизливий "подарунок", який для неї підготували батьки.

Вас також можуть зацікавити новини: