Виявляється, мріяння можуть зашкодити вашому життю / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Більшість людей дотримуються суворого розпорядку дня, який допомагає краще спати: відключають телефон, медитують, читають книгу. Коли ми дотримуємося регулярного режиму сну, це дозволяє нам відчувати себе розслаблено, але найголовніше - це корисно для нашого здоров'я і повсякденного життя в цілому.

Але одна жінка зізналася, що переживає, що її ритуал перед сном впливає на її життя. За її словами, зазвичай вона сидить в ліжку, слухає музику в навушниках і розгойдується вперед-назад в такт мелодіям. Це допомагає їй віддаватися мріям і врешті-решт засинати. Однак вона побоюється, що через її замріяність буде важко заснути або навіть влаштуватися на роботу.

"Майже щовечора перед сном я вимикаю світло, надягаю навушники і слухаю музику, сидячи зі схрещеними ногами і енергійно розгойдуючись взад-вперед в такт музиці. При цьому я мрію про кілька уявних світів, які я створювала в своїй голові протягом багатьох років", - поділилася жінка.

Відео дня

У пошуках причини своїх постійних мрій жінка була приголомшена, виявивши, що вона зробила нездорову або погану спробу впоратися з проблемами в своєму житті. Вона вирішила, що у неї дезадаптивна денна мрійливість. У таких випадках люди, які переживають подібне, бачать надзвичайно яскраві і докладні денні сновидіння. Дослідження показують, що така денна мрійливість може бути нав'язливою.

"У багатьох історіях, які я читала про людей з подібною поведінкою, йдеться про те, що вони не можуть зупинитися, не можуть спати або навіть працювати через свої мрії", - стурбована жінка.

Однак це не зруйнувало її відносини, і коли вона знаходиться зі свої коханим, вона мріє рідше, ніж зазвичай, але повертається до своєї звички після того, як він йде. Крім того, вона поскаржилася, що її матрац через це став сильніше зношуватися.

Як раніше УНІАН писав, що фахівці зі сну виявили дві поширені поведінки, які можуть завдати шкоди хорошому нічному сну.

Вас також можуть зацікавити новини: