За інформацією еколога, мисливці полюють напідпитку / ecoethics.ru

Поблизу села Залісся Броварського району Київської області у президентській резиденції «Залісся» полюють на оленів та лосей, попри заборону.

Про це говориться в повідомленні директору громадської організації «Київський еколого-культурний центр» еколога Володимира Борейка на сайті організації.

Читайте такожШестирічний хлопчик зібрав 200 тисяч доларів для порятунку тварин АвстраліїЗа його словами, в лісі валяються туші вбитих лосів і оленів, які обгризають собаки. При цьому природоохоронець опублікував фото вбитих тварин, які йому надали жителі сусідніх сіл.

Відео дня

«Кожну суботу-неділю в районі заказника «Велеківське болото» в «Заліссі» ведуться полювання силами кількох десятків мисливців», – зазначив Борейко.

«Полювання ведуться як з облавних вишок, яких в «Заліссі» близько сотні, так і з індивідуальних вишок. Так як мисливці стріляють по тваринах будучи п'яними, вони роблять багато підранків, які потім йдуть в ліс і там гинуть. Подивіться на ці обгризені бродячими собаками туші диких тварин. Тут не тільки олені, але і лось, який зараз занесений до Червоної книги», – додав природоохоронець.

В лісі валяються туші вбитих лосів і оленів / ecoethics.ru

Раніше УНІАН повідомляв, як народний депутат Нестор Шуфрич хизувався фото вбитих рідкісних тварин.