IGotoWorld

У Національному природному парку «Сколівські бескиди» на Львівщині облаштовують рекреаційні зони – «Водоспад на р. Кам'янка» та урочище «Колодка». Також проведуть поточний ремонт еколого-просвітницьких центрів у Бутивлянському та Крушельницькому лісництвах. Загальна вартість реалізації проектів – 620 тис. грн. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної держадміністрації (ОГА).

Читайте такожУрядовці розпочали роботу над підвищенням туристичної привабливості природно-заповідного фонду УкраїниПроект з облаштування рекреаційної зони «Водоспад на р. Кам'янка» передбачає поновлення чинних та створення нових місць тимчасового відпочинку, зменшення рівня забруднення та покращення екологічного стану території, встановлення інформаційних стендів та заборонних знаків.

«Під час облаштування рекреаційної зони в урочищі «Колодка» буде зменшено негативний вплив від неконтрольованого відвідування території парку та її засмічення, організовано потік відпочиваючих виключно в облаштованих та відведених для цього місцях, підвищено рівень інформативності відвідувачів щодо правил поведінки в лісі, місць можливого відпочинку та його умов», – йдеться у повідомленні Львівської ОДА.

Відео дня

Ремонт еколого-просвітницьких центрів у Бутивлянському та Крушельницькому лісництвах парку «Сколівські Бескиди» дозволить забезпечити безперебійне функціонування центрів на базі лісництв, в також зберегти приміщення.

Нагадаємо, цього літа у Національному природному парку «Сколівські Бескиди» самки червонокнижних зубрів за кілька днів народили відразу п’ять малюків.