Фото rv.npu.gov.ua

У Рівненській обл. поліцейські на "гарячому" застали водія, який вивозив львівське сміття у Дубно. Про це повідомили в прес-службі обласного главку Нацполіції.

Як зазначається, сьогодні, близько 9 години ранку в поліцію надійшло повідомлення про виявлення на звалищі у Дубно вантажного автомобіля зі львівським сміттям.

Читайте такожЛьвівська міськрада створила "сміттєвий" департамент

Відео дня

"На місці події правоохоронці застали автомобіль DAF житомирської реєстрації з напівпричепом під час вивантаження відходів. Згідно транспортної накладної вантажівка з 45 куб. метрів сміття курсувала з Львова до Дніпра. Зі слів водія, 26-річного жителя Житомирщини, в авто виникли технічні несправності, з коробкою передач, тому він змушений був заїхати на станцію технічного обслуговування, за якою знаходиться сміттєзвалище", - сказано в повідомленні.

Транспортний засіб було доставлено на штрафмайданчик. За даним фактом відомості внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. За результатами перевірки буде прийматися відповідне процесуальне рішення.

Як повідомляв УНІАН, у Львові з літа 2016 року триває напружена ситуація із вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицькому звалища.