УНІАН

Компанія ДТЕК почала безкоштовно постачати електрику медичним установам, військовим і силовим структурам, а також виробникам хліба в Києві, а також у Донецькій і Дніпропетровській областях.

Про це йдеться в повідомлення компанії бізнесмена Ріната Ахметова.

"Україна переживає складний період своєї історії і бізнес докладе максимум зусиль для допомоги державі і населенню. Крім програми гуманітарної допомоги та підтримки армії, з березня ми забезпечимо всі медичні установи, відомства силових структур і виробників хліба в трьох регіонах безкоштовною електроенергією", - повідомив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

Відео дня

На період військових дій компанія не буде виставляти рахунки всім медичним установам-лікарням, госпіталям і реабілітаційним центрам в цих регіонах.

Також безкоштовно електроенергію отримуватимуть установи силових структур - Служби безпеки України, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ та інших відомств, що забезпечують безпеку і громадський порядок.

Компанія забезпечить електроенергією, в тому числі виробників хліба, розташованих в цих регіонах.

Раніше ДТЕК оголосив про програму гуманітарної допомоги населенню, постраждалому від військових дій, а також заходи підтримки Збройних сил і сил територіальної оборони.