Аварійні відключення вводяться для уникнення масових аварій у Дніпровському та Дарницькому районах / фото УНІАН, Олександр Синиця

На лівому березі Києва вводяться екстрені аварійні відключення електроенергії.

Як повідомляє компанія Yasno, відключення електроенергії вводяться за вказівкою "Укренерго".

"За вказівкою" Укренерго " на лівому березі Києва будуть екстрені аварійні відключення. Це потрібно, щоб уникнути масових аварій у Дніпровському та Дарницькому районах. Графіки відключень для цих районів неактуальні, поки ситуацію не стабілізують", - йдеться в повідомленні.

Відео дня
Скриншот YASNO

Удар по енергосистемі України:

10 жовтня 2022 року Російська Федерація розпочала атаки на об'єкти критичної інфраструктури України. У всіх областях почали вимикати світло. Тільки за одну добу було пошкоджено 30% енергетичної інфраструктури України

З 10 жовтня атаки на об'єкти критичної інфраструктури не припинялися.

22 жовтня окупанти знову масово вдарили ракетами по території України. 1,5 млн абонентів у семи областях України залишилися без світла.

31 жовтня в результаті обстрілу було пошкоджено електропідстанції, об'єкти гідроенергетики та теплової генерації виникли проблеми з електро- та водопостачанням.

Станом на 1 листопада Україна домовляється з 12 країнами про постачання обладнання для відновлення енергетичної інфраструктури.

5 листопада в семи областях України ввели аварійне вимкнення електропостачання.

Вас також можуть зацікавити новини: