"Київтеплоенерго" вже відремонтувало 160 котелень в столиці / фото УНІАН

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" в ході підготовки до опалювального сезону 2020-2021 провело поточний ремонт обладнання 160 котелень зі 183 (88%), які обслуговує компанія.

Читайте такожОпалювальний сезон на Миколаївщині під загрозою зріву - "Нафтогаз"

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відео дня

За інформацією підприємства, ремонтують котли, системи горіння, помпи, газо- і теплопроводи, інше обладнання, за допомогою якого генерується тепло.

"За опалювальний сезон районні та квартальні котельні сумарно виробляють 4 мільйони Гкал - це 40% загального обсягу виробництва тепла в Києві", - йдеться в повідомленні.

Відсьогодні в поточний ремонт також виводять два великих джерела тепла - РК "Виноградар" та РК "Микільська Борщагівка". Зазначається, що в сумі ці котельні обслуговують понад 750 житлових будинків, 10 лікарняних установ, 58 дитячих садків та 33 школи.

"Зокрема, на районній котельні" Микільська Борщагівка "встановлять засоби обліку електроенергії на 4 основних вводах харчування, замінять засувку діаметром 400 мм. На районної котельні "Виноградар "замінять 8 датчиків корозії на трубопроводах, засувку аварійного підживлення діаметром 100 мм, а також трубу підживлення діаметром 108 мм", - йдеться в повідомленні.

У КМДА також повідомили, що поточний ремонт РК "Микільська Борщагівка" завершать 17 серпня, а РК "Виноградар" - 21 серпня. Тоді ж планується відновити гаряче водопостачання для клієнтів.