АТ «БАНК СІЧ» змінює назву

27 листопада 2019 року на позачергових Загальних зборах акціонерів АТ «БАНК СІЧ» було прийнято рішення про зміну назви на АТ «ПАУЕР БАНК».

АТ «БАНК СІЧ» вперше заявив про себе, як про перспективного учасника фінансового ринку України у 2011 році. Почавши свій шлях в якості регіонального банку з декількома відділеннями, він досить швидко перетворився на всеукраїнський банк, відкривши відділення практично в усіх областях України.

Великий спектр послуг, професійний рівень обслуговування, кваліфіковані консультації з будь-яких питань, вигідні депозити і кредити, оформлення дебетових і кредитних карток – ці та інші можливості АТ «БАНК СІЧ» стали приводом для того, щоб замислитися про зовсім нову політику, яка б забезпечила кардинально новий якісний рівень.

Відео дня

Як результат був проведений ребрендинг із зміною назви. Відтепер добре знайомий і улюблений багатьма АТ «БАНК СІЧ» носить нове ім'я – АТ «ПАУЕР БАНК». І команда Банку готова до того, щоб якість його послуг, а також пропоновані клієнтам можливості цілком відповідали назві.

На даний момент керівництво Банку працює над тим, щоб він став сучасним, інноваційним, а його послуги йшли в ногу з часом. Вибравши новий вектор розвитку, керівництво АТ «ПАУЕР БАНК» планує розпочати конкретні кроки в таких напрямках:

  • розширення спектра онлайн-послуг;
  • створення та оптимізація нових банківських продуктів під український ринок;
  • впровадження сучасних інструментів кредитування, інвестування та заощадження коштів.

Також, завершуються роботи зі створення онлайн-банкінгу, функціональність якого буде продумана до дрібниць.

АТ «БАНК СІЧ» здійснює свою діяльність на підставі ліцензії НБУ №260 від 22.11.2011 року.