За 2 тижні роботи іпотечного офісу Укргазбанку українці вже отримали 300 сертифікатів на суму 164 млн грн. Найчастіше за новим житлом звертаються мешканці столиці, Харкова та Дніпра.

Читайте такожМецгер: Укргазбанк вже підписав 11 кредитних угод за новою держпрограмою "Доступні кредити 5-7-9%"

«Робота нашого іпотечного офісу стартувала лише 2 тижні тому, а результат перевершив навіть наші очікування. Дійсно, власне житло, мабуть, одна з найбільш актуальних потреб українців і наше завдання - задовольнити її з мінімальним навантаженням на бюджет молодих сімей. Адже для нас, як державного банку, дуже важливо спільно з урядом зробити значущий соціальний внесок в життя українців. Тому ми створили перший в Україні іпотечний офіс з умовами кредитування, які будуть доступні і не обтяжливі для більшості українців і значно вигідніші оренди житла», - зазначив Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко.

Відео дня

Придбати житло в кредит через іпотечний офіс Укргазбанку можна під 15,5% річних у гривні при чому без жодних комісій за оформлення. Отримати іпотечний кредит можна на строк до 20 років. Перший власний внесок від 20% від вартості житла.

Дізнатися про можливу суму іпотечного кредиту в Укргазбанку можна без зайвих візитів до банку, заповнивши заявку на сайті, а далі – отримати свій іпотечний сертифікат.

На сайті банку також можна скористатися кредитним калькулятором, який допоможе розрахувати суму щомісячного платежу за кредитом.