А-Банк в режимі онлайн зараховує тисячу гривень від держави

З 17.12.2021 А-Банк в режимі онлайн зараховує 1000 грн від держави всім, хто має дві вакцини і зелений сертифікат в Дії.

Гроші отримують миттєво клієнти, які раніше оформили картку єПідтримка в А-Банку для зарахування 1000 грн, і клієнти, які зараз обирають можливість отримати виплату через А-Банк.

Карту єПідтримка можна оформити в А-Банку трьома способами.

Відео дня

1. У додатку Дія вибрати послугу "Отримання 1000 грн". Додаток перевіряє три умови: наявність повної вакцинації, вік, громадянство. Якщо все добре, з'являється кнопка "Далі". Треба перейти на список банків, де можна відкрити спецрахунок. Натиснути на А-Банк, перейти в мобільний додаток ABank24, вибрати послугу "Отримання Карти єПідтримка".

2. У мобільному додатку ABank24: у гаманці серед своїх карт вибрати карту єПідтримка, на барабані вибрати меню "Карта єПідтримка" і натиснути кнопку "Отримати".

3. У відділенні А-Банку: повідомити співробітнику банку,що вам потрібна віртуальна карта.

Оформлення цієї карти безкоштовне. Не буде ніякої плати за обслуговування.

Після оформлення карти в додатку Дія можна вибрати створений в А-Банку рахунок і відправити заяву для нарахування 1000 гривень. Виплати отримають усі громадяни України, які мають повний курс вакцинації та "зелений" covid-сертифікат у додатку Дія незалежно від того, коли вони вакцинувалися. Послуга не працює з сертифікатами, згенерованими на порталі або отриманими у сімейного лікаря. Тільки з сертифікатом в додатку Дія.

Критерії отримання виплати:

  • Вік 18+;
  • вакцинація двома дозами і наявність "зеленого" covid-сертифіката в додатку Дія;
  • громадянин України.

Витратити 1000 грн можна в категоріях бізнесу, найбільш постраждалих від карантину: креативна, транспортна та спортивна категорії. А-Банк розпізнає їх при оплаті карткою за допомогою МСС-кодів – чотиризначний код, закріплений за категорією бізнесу. При оплаті карткою єПідтримка він повинен збігатися з одним з кодів. Так що витратити гроші на інші цілі, перевести їх на іншу карту, зняти готівкою — буде неможливо. Наприклад, при спробі розплатитися карткою в магазині одягу Банк оплату не проведе, оскільки ця торгова точка має МСС-код "одяг". Але при оплаті квитка на поїзд або книги платіж пройде, оскільки ця торгова точка має відповідний МСС, що підпадає під програму єПідтримка.

Гроші надаються на 4 місяці з моменту отримання, якщо за 4 місяці гроші не будуть витрачені, рахунок закриють, а гроші повернуться до держбюджету.

Про А-Банк:

А-Банк представлений на ринку банківських послуг більше 25 років. Послугами банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку - надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnк24. Банк широко представлений у всіх регіонах України - 232 відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами А-Банку стежте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Дія:

Дія - це новий рівень взаємодії держави і громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно і завжди під рукою в смартфоні.

На порталі можна отримати більше 70 державних послуг, а в оновленому мобільному додатку - доступ до 15 своїх цифрових документів і 12 послуг.

Серед документів: ID-карта та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, водійське посвідчення, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНУКПН), свідоцтво про народження, довідка переселенця (ВПО) та covid-сертифікати. Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія. Підпис - найбільш захищений електронний підпис прямо в смартфоні.