Курс гривні до долара 27 жовтня зміцнився на 5 копійок - до 38,05 грн за долар / фото УНІАН

Курс долара в Україні на готівковому ринку до кінця поточного тижня (28 і 29 жовтня) перебуватиме у діапазоні 37,80-38,40 гривні за долар, прогнозує директор департаменту казначейських операцій "Юнекс Банку" Ганна Золотько, передає 24 канал.

За її словами, ключовою подією цього тижня стало засідання Комітету з монетарної політики НБУ та рішення правління НБУ щодо облікової ставки.

Банкір вважає, що зниження ставки значного впливу на валютний ринок не буде надавати. Хоча помірне зростання волатильності на готівковому ринку не виключений. Як зазначила Золотько, адже періоди перегляду ставки нерідко стають приводом для спекулятивних атак на гривню.

Відео дня

Курс долара в Україні - скільки коштував долар 27 жовтня

Нагадаємо, в банках України курс гривні до долара 27 жовтня зміцнився на 5 копійок - до 38,05 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках можна було в середньому за курсом 37,51 грн за долар.

А курс долара в "ПриватБанку" 27 жовтня залишився на попередньому рівні-37,70 грн за долар. Курс готівкового євро у фінустанові також не змінився і становив 40,40 грн за євро.

Вас також можуть зацікавити новини: