Журналісти підрахували, яку суму українцям доведеться витратити, щоб купити на новорічний стіл традиційні делікатеси / ілюстративне фото smachno.ua

Для того, щоб в Україні родина з трьох або чотирьох осіб відсвяткувала Новий рік 2022 з традиційними делікатесами, потрібно витратити приблизно 2 тисячі гривень.

У четвер, 30 грудня, в одному з магазинів на околиці Києва найбільші черги були до прилавків, де розкладені овочі, фрукти, а також риба та м'ясо, йдеться в сюжеті ТСН.

"Цього року, якщо ви хочете смачного ігристого вина, то будьте готові викласти понад 100 гривень, червона ікра також стала дорожча і коштує близько 250 гривень, і риба та м'ясо також додали у ціні на приблизно 10%...", – з’ясували журналісти.

Читайте такожВ Україні перед новорічними святами підскочили ціни на популярний овочРаніше стало відомо, що перед Новим роком 2022 можуть серйозно зрости ціни на один з продуктів, який є символом свята.

Аналітик Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Світлана Литвин попереджала про серйозне здорожчання мандаринів.

Експерт говорила, що напередодні Нового року ціни на мандарини в Україні можуть "злетіти" на 30% й сягнути позначки у 50 грн за кілограм.

Вас також можуть зацікавити новини: