Розвіюємо міфи про додатковий заробіток онлайн

Серйозні онлайн-інвестиції не слід плутати з пірамідами чи казино. Відрізнити надійну компанію від шахраїв не так уже й складно — перевірте, чи компанія має всі необхідні ліцензії та свідоцтва.

Свідоцтво Міжнародної фінансової комісії є основним документом, який повинен мати відповідальний онлайн-брокер. Фінансова комісія забезпечує швидке, ефективне, неупереджене й надійне врегулювання суперечок між трейдерами та брокерами.

Брокер Біномо є одним з брокерів, що має свідоцтво категорії А від Фінансової комісії й такі нагороди, як IAIR Awards і FE Awards. Більше мільйона людей з усього світу щодня інвестують і виводять зароблені кошти на binomo.com. Що таке Біномо? Платформа Binomo — глобальне інноваційне рішення для трейдингу.

Відео дня

Як інвестувати й торгувати на Біномо?

По-перше, увійдіть в акаунт Біномо Україна. Якщо вам зручніше торгувати на мобільному пристрої, завантажте додаток Binomo в AppStore або GooglePlay. APK-файл для системи Android можна завантажити з офіційного сайту за адресою binomo.com. Новим користувачам Binomo дає 1 000$ на демо-рахунок, щоб можна було потренуватися, перш ніж інвестувати реальні кошти.

Ви побачите графік, який показує, як змінюється ціна активу за обраний період часу. На безкоштовному демо-рахунку вам буде доступно 20+ активів. Виберіть часовий період, на якому ви торгуватимете, і суму, на яку ви хочете відкрити угоду. Спробуйте проаналізувати графік і сформувати прогноз — ціна активу зросте чи знизиться за встановлений вами період часу. Якщо ваш прогноз правильний, ви можете заробити до 90% від суми угоди. Після тренування на демо-рахунку ви можете почати інвестувати реальні кошти й отримувати фактичний додатковий дохід. Виберіть найвигідніші активи та збільште свій капітал.

На платформі Binomo ви знайдете й потужні інструменти для професійної торгівлі — економічний календар, інструменти графічного аналізу, хвильові індикатори Боллінджера, MACD, ковзне середнє й багато іншого. Вивчайте корисні матеріали в Навчальному розділі Binomo.

Чи реально заробити на Біномо? Ви можете почати отримувати додатковий заробіток на Binomo з невеликої суми — мінімальний депозит становить 10$, а мінімальна сума угоди — 1$. Але перед торгівлею на реальному рахунку зважте всі ризики, опануйте технічний аналіз, стратегії та правила управління грошима.

Вітаємо тих, хто дочитав до кінця, із сюрпризом від Binomo! Скористайтеся промокодом BONUSWEEK150 і отримайте бонус +150% до вашого першого депозиту на суму від 30$. Цей промокод діє в разі внесення коштів з 22 по 28 вересня.

Бажаємо прибуткової торгівлі!