kramatorsk.info

Державна акціонерна холдингова компанія "Артем" (Київ), виробник продукції для оборонної промисловості, а також товарів народного споживання, за підсумками січня-червня 2016 року збільшила виробництво на 89%, випустивши продукції на 386,3 мільйона гривень.

Про це з посиланням на керівництво заводу повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

Зокрема, чистий прибуток компанії за звітний період виросла на 5% - до 5,4 мільйона гривень. Крім того, за перші шість місяців цього року компанія поставила українським військовим 150 пострілів для керованих ракет, а також приступила до виробництва комбінованих пристроїв для викиду встановлення перешкод ракет із тепловими головками самонаведення.

Відео дня

Читайте такожКиївський бронетанковий завод подвоїв виробництво (фото)

Як повідомляв УНІАН, "Укроборонпром" за півроку передав українським військовим 646 одиниць нового озброєння і техніки.

Довідка УНІАН. Державний концерн "Укроборонпром" створений 2010 року з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входять близько сотні підприємств ОПК України.