В черговий раз компанію Mars включено до списку міжнародних компаній, що мають найкращу корпоративну репутацію – рейтинг Global RepTrak® 100, який складається авторитетною консалтинговою компанією Reputation Institute. У списку цього року компанія Mars піднялася на 69 місце, що є визнанням цілеспрямованих дій компанії у веденні бізнесу за принципами відповідальності, етичності та позитивного впливу на світ.

Вже понад десять років Reputation Institute (RI) публікує щорічне дослідження корпоративної репутації - найбільше в світі дослідження такого роду. У першому кварталі 2019 року було опитано понад 230 000 респондентів у 15 країнах. Це дозволило дати порівняльні оцінки, виявити демографічні тенденції та провести унікальний аналіз динаміки репутаційних показників.

«Репутація має вирішальне значення для кожного аспекту нашого бізнесу. У веденні справ ми керуємося головною метою компанії Mars - кожен день знаходити можливість зробити щось для побудови кращого майбутнього для всіх нас», - прокоментував Енді Фароа, віце-президент з корпоративних зв'язків, стратегічних ініціатив і сталого розвитку Mars.

Відео дня

Топ-100 компаній, що включені до рейтингу розрізняються за розміром, галуззю, розташуванням і навіть формою власності. Серед лідерів рейтингу - компанії Rolex, Lego, Adidas, Netflix, Michelin. Аналізуючи показники лідерів рейтингу, Reputation Institute виділив кілька ключових трендів, загальних для всіх компаній з хорошою репутацією: активна соціальна позиція і високі моральні принципи керівництва, увага до локальних і регіональних відмінностей ринків і культур, наявність глобальної стратегічної мети, чесність, дотримання принципів гендерної рівності і культури поведінки на роботі.

Принципи роботи компанії Mars відповідають цим трендам. Компанія втілює план сталого розвитку, в рамках якого робить свій внесок у вирішення таких проблем, як бідність, нестача води, зміна клімату та багато іншого. У повсякденній роботі компанія Mars відкриває рівні можливості для жінок на всіх ринках присутності і в цілому прагне створювати таку культуру і умови для роботи, якими співробітники можуть пишатися.