В Україні 'Kadorr Group' побила всеукраїнський будівельний рекорд – 16 житлових комплексів за 14 місяців

Інвестиційно-будівельна компанія KADORR Group здала в Одесі п'ять будинків з початку року і побила власний Всеукраїнський рекорд за темпами будівництва. За минулі 14 місяців ключі від квартир у 16 житлових комплексах в Одесі отримали понад 20 тисяч новоселів.

Компанія створила сучасний мікрорайон з автономною інфраструктурою – десятки будинків з власною системою охорони, автономним опаленням та сучасними комунікаціями. Просто аркінги звільнили двори від машин, дозволивши дітлахам безпечно грати на дитячих майданчиках. Три нові 19-поверхових житлових комплекси 40-я, 41-я и 46-я "Перлини" в 15 хвилинах від моря та великого парку відкрив голова компанії Аднан Ківан разом зі своєю родиною.

«Сьогодні ми зробили абсолютний рекорд! Приблизно 4 тисячі людей будуть жити в нових комфортабельних квартирах. Компанія як завжди здає будинки в строк або раніше терміну, але головний постулат - це наша якість. Вже сьогодні тут у «Перлиновому кварталі» готується до відкриття торговий центр, дитячий розважальний комплекс, розпочато будівництво великого дитячого садка. Зовсім скоро одесити дізнаються про два наших нових проекти, інвестиції в які склали $85 000 000, але головне – ми створили понад 3000 нових робочих місць. Ми віримо в Україну! Зі святом дорогі друзі! З Богом!», - заявив Аднан Ківан.

Відео дня

KADORR Group вже десятиліття займає ТОП позиції в Україні та Східній Європі за кількістю та якістю об'єктів, що здаються. Саме ця компанія ввела в ужиток поняття персональних гарантій щодо повернення коштів, які з дня заснування KADORR, до речі, виконуються бездоганно.

«KADORR стала синонімом надійності. Ми не просто обійшли конкурентів по декількох позиціях, ми задали темп, стиль і найвищий європейський рівень якості починаючи від будівництва й закінчуючи рівнем обслуговування. Я переконаний, грамотний підхід і чесність у роботі – запорука успіху. І KADORR цьому найбільш наочний приклад! Вітаю всіх з відкриттям нових будинків! Миру і Божого благословення!» - привітав новоселів голова ради директорів KADORR Group Руслан Киван.

Зараз на рахунку компанії понад 50 житлових будинків, торгові і бізнес-центри, котеджні селища, лікарні та школи, а також промислові об'єкти - зернові та сільськогосподарські елеватори. Компанія щорічно інвестує мільйони доларів у розвиток України, забезпечуючи тисячі робочих місць. У 2019 році KADORR має намір вийти на нові показники в будівельній галузі.