Роботизовані аптеки робитимуть знижки до кінця вересня

Аптеки, які використовують роботів PharmBot для виконання основних процесів, планують робити знижки до кінця вересня. Це передбачено умовами всеукраїнської акції «Косимо ціни»*. Знижки охоплюють різні групи товарів, включно з лікарськими засобами, дієтичними добавками та медичними виробами. Акція триває з 01 серпня по 30 вересня 2019 року.

Відвідувачі аптек «Благодія», «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка» можуть придбати зі знижками до 25% продукцію для дітей і дорослих. Акційні позиції допомагають піклуватись про здоров’я, підтримувати імунітет, слідкувати за гігієною.

Роботизовані аптеки першими запровадили інноваційний підхід до обслуговування. Замість провізора товар на полиці шукає помічник PharmBot, внаслідок чого у залі немає довгих черг. Щоб пришвидшити процес покупки, можна зробити попереднє замовлення за допомогою аптечної довідки. Достатньо набрати короткий номер 5900, щоб дізнатись про наявність товару. Після попереднього замовлення товару телефоном покупці забирають його в найближчій аптеці. Інформацію про розмір знижки в рамках акції «Косимо ціни» можна запитати у провізора. Спеціальна пропозиція діє, поки товар в наявності. Хоч акція продовжується до кінця вересня, краще не відкладати покупки на останній день.

Нагадуємо, знижковий сезон в роботизованих аптеках триває впродовж двох місяців. З 01.08.2019 по 30.09.2019 року покупці на території всієї України можуть придбати потрібні товари за зниженими до 25% цінами в рамках акції «Косимо ціни».

* Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.