* Пленарне засідання Верховної Ради.

* Круглий стіл на тему: «Європейська модель електронного управління для України» за участю віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана, чиновників та експертів з Естонії, Польщі та Молдови. Круглий стіл має важливе значення для визначення шляху, який обере Україна в розробці політики е-управління. Брифінг віце-прем'єр-міністра В.Гройсмана і представників уряду Естонії, Молдови та Польщі.

* Відбудеться брифінг на тему: "Прогноз гідрометеорологічних умов в Україні та заходи з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій". Учасники: Микола Кульбіда, директор Українського гідрометеорологічного центру; Володимир Демчук, заступник начальника управління - начальник відділу Департаменту реагування на надзвичайні ситуації.

Відео дня

* У Київській Школі Економіки пройде панельна дискусія на тему: "Який наступний крок для реструктуризації «Укрзалізниці"? в рамках EERC Research Network. Панельна дискусія розпочнеться з презентації Расселла Піттмана, директора економічних досліджень Антимонопольного комітету Департаменту юстиції США. Учасники: Сергій Вовк, директор Центру транспортних стратегій, Богдан Ярмоленко, Ернст енд Янг. Модератор дискусії Олександр Кава.

***

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за передплатою. Відділ маркетингу - т. (044) 590-45-63