фото itc.ua

Американський виробник переносних пристроїв для фітнесу та здоров'я Fitbit представив смарт-годинник Versa Lite, фітнес-браслети Inspire, Inspire HR, що прийшли на зміну лінійці Alta, а також Ace 2, орієнтований на дітей.

Читайте такожУ 2018 році українці витратили 30 мільярдів на купівлю мобілок (інфографіка)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Versa Lite являє собою спрощену версію оригінальної версії годин. За задумом виробника, новинка повинна привернути увагу споживачів, які вперше ознайомляться з подібного роду пристроями. При вартості $160 (приблизно на $40 дешевше Versa), гаджет володіє всіма базовими функціями першої моделі: має програму тренувань, вважає калорії, пройдені кроки, пульс та іншу фізичну активність користувача. При цьому він дозволяє встановлювати сторонні додатки, повністю сумісний з тими ж аксесуарами та сервісами відстеження здоров'я, що і стандартна версія годин, витримує тривале перебування у воді і раніше працює чотири дні на одному заряді батареї", - йдеться у повідомленні.

фото itc.ua

Зазначається, що різниця між Versa і Versa Lite полягає в тому, що в останніх є лише одна фізична кнопка, замість трьох, а також відсутні декілька датчиків, такі як гіроскоп, альтиметр і барометр. Крім того, годинник не може зберігати музику і не має доступу до музичних стримінгових сервісів Pandora і Deezer. Тут також немає персональних тренувань із тренером.

"На початку цього року підрозділ Fitbit Health Solutions випустила фітнес-браслети Inspire та Inspire HR, отримати які могли або співробітники різних компаній, або клієнти страхових фірм. Тепер пристрої доступні та звичайним споживачам в роздрібних магазинах. Браслети Inspire виконують цілком стандартні функції: автоматично визначають і відстежують ходьбу, біг, їзду на велосипеді та плавання, вважають калорії, моніторять сон і показують повідомлення зі смартфона. Найсуттєвіша зміна в порівнянні з лінійкою браслетів Alta – повноцінний сенсорний екран з підтримкою жестів і прокручування, а не тільки торкань. Капсулу в Inspire можна використовувати як кліпсу, закріпивши на поясі за допомогою спеціального силіконового чохла, який купується окремо", - підкреслює видання.

фото itc.ua

На відміну від базової версії, Inspire HR оснащений постійно працюють пульсометром, показує споживання кисню, вміє рахувати пройдену відстань в режимі реального часу і надає більше інформації про якість сну. Обидві версії браслета розраховані на п'ять днів роботи без підзарядки. Вартість Inspire становить $70, Inspire HR – $100.

Ще однією новинкою є оновлений фітнес-браслет для дітей Ace 2. Пристрій поставляється з яскравими ремінцями, які враховують всі нюанси попередньої моделі. З функціональної сторони, друге покоління браслета виконує всі ті ж дії, що та Ace, спонукають дітей до фізичної активності. Додалося кілька нових анімованих циферблатів – по мірі того, як дитина буде наближатися до досягнення своїх щоденних цілей, він побачить, як росте квітка або мультяшний персонаж. Надалі він зможе поміняти їх на ті, що використовуються у дорослому браслеті Inspire. Новинку оцінили в $70, що на $30 дешевше, ніж коштує торішня модель.