Смартфон виглядає меншим, ніж здавався / фото Sammobile

Південнокорейська компанія Samsung готується вивести на ринок свій складаний смартфон Galaxy Fold.

Щоб було простіше розібратися в технічних характеристиках Galaxy Fold, компанія Samsung опублікувала інфографіку, в якій докладно викладається все, що потрібно знати про перший складаний смартфон виробника.

фото Samsung

Незважаючи на те, що анонс Galaxy Fold формально відбувся ще в лютому, вчора Samsung, нарешті, представила світу свій складаний смартфон. Першими його змогли роздобути журналісти зарубіжних видань. В цілому, враження позитивні, пише itc.ua.

У складеному вигляді смартфон виглядає меншим, ніж здавався, але відчувається в руці досить добре, навіть незважаючи на порівняно велику товщину. Було дано відповіді на головне питання – чи видно складку. Всі, хто мав можливість потримати в руках Galaxy Fold, відзначають, що вона дійсно є і навіть відчувається, але це все настільки незначно, що ніяк не впливає на процес роботи з пристроєм. Сам механізм складання виглядає досить міцним. Внутрішній дисплей виконаний з пластику зі спеціальним покриттям, що імітує скло.

фото Sammobile
фото Sammobile
фото Sammobile

У США смартфон вже можна попередньо замовити. За словами компанії, бажаючих придбати Galaxy Fold виявилося більше 10 тис. осіб, що стало досить несподіваним, враховуючи його високу вартість. Новинка з'явиться у продажу 26 квітня, а вже в кінці травня буде доступна в Південній Кореї та в інших країнах. За 1 980 доларів покупці отримають смартфон, бездротові навушники Galaxy Buds і захисний чохол з арамідного волокна.