Базова версія Xiaomi Mi A3 буде точною копією моделі Xiaomi CC9e / фото Xiaomi

Смартфон Xiaomi Mi A3 на чистому Android (Android програма One) представлять 25 липня.

Читайте такожXiaomi представила нову молодіжну лінійку смартфонів

У мережі з'явився тизер, який вказує не тільки дату, але навіть час прем'єри новинки в Польщі. Можна з упевненістю говорити, що регіональні прем'єри в різних європейських країнах пройдуть у той самий час, пише itc.ua.

Відео дня

За новими даними, в Іспанії смартфон Xiaomi Mi A3 може дебютувати вже післязавтра, 17 липня.

Зараз все вказує на те, що базова версія Xiaomi Mi A3 буде точною копією моделі Xiaomi CC9e, що продається поки тільки в Китаї. Буквально позавчора з'явилися живі фотографії роздрібної упаковки Xiaomi Mi A3, її вмісту і самого смартфона з захисною плівкою на екрані, де перераховані всі ключові характеристики прийдешньої новинки.

У конфігурацію Xiaomi Mi A3 входить потрійна камера з основним сенсором на 48 Мп, вбудований дисплей сканер відбитків пальців, SoC Qualcomm Snapdragon 665 і акумулятор ємністю 4030 мА·год

За попередніми даними, в Європі смартфон Xiaomi Mi A3 буде пропонуватися у двох варіантах пам'яті (4/64 ГБ і 4/128 ГБ) і трьох кольорах корпусу (темно-сірому та градієнтні синій і білий).

Даних про європейські ціни Xiaomi Mi A3 поки немає, але відомий онлайн-магазин Giztop днями розмістив новинку, поставивши цінник $230 за версію 4/64 ГБ. З урахуванням того, що Xiaomi Mi A2 минулого року стартував з 7 499 грн за версію 4/32 ГБ, ціна виглядає досить привабливо.

Очікується, що разом з Xiaomi Mi A3 дебютує спрощена і доступніша модель Xiaomi Mi A3 Lite. Крім того, чутки вказують, що у розробці також знаходиться більш просунута версія Xiaomi Mi A3 Pro на продуктивнішій платформі Snapdragon 730.