Xiaomi вже почала підігрівати інтерес публіки до презентації нового смартфона / фото itc.ua

Таким смартфоном компанії Xiaomi стане Mi A3 з чистим Android за програмою Android One та його молодший брат Mi A3 Lite.

Читайте такожУ Мережі явилися перші офіційні фото нових флагманських смартфонів Samsung

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Офіційний дебют очікується до кінця цього місяця і судячи з того, що Xiaomi вже почала підігрівати інтерес публіки до цієї події, незабаром нам назвуть точну дату", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що маркетологи китайського виробника не полінувалися відкопати в Twitter посилання на огляд Xiaomi Mi A2 річної давності за авторством YouTube-каналу Unbox Therapy, де автор нахвалює пристрій за приголомшливе поєднання характеристик і ціни. Власне, він називає Xiaomi Mi A2 "божевільним пропозицією". Ось що Xiaomi повідомила в сьогоднішньому відповіді на це повідомлення:

З цього повідомлення очевидно, що анонс Xiaomi Mi A3 вже не за горами й за ціною він має вийти дуже привабливою пропозицією. Нагадаємо, що Xiaomi Mi A2 минулого року стартував з 7 499 грн за версію 4/32 ГБ.

Характеристики та дизайн Xiaomi Mi A3 і Mi A3 Lite вже давно не становлять секрету, оскільки давно відомо, що вони стануть міжнародними копіями моделей CC9 і CC9e, наразі доступними тільки в Китаї. Але останні дані вказують, що деякі відмінності все ж будуть. За інформацією індійського інсайдера Судханшу Амбхоре, Xiaomi Mi A3 і Mi A3 Lite побудовані на більш продуктивних платформах — Snapdragon 730 Snapdragon 675. Інших відмінностей не очікується.