Фронтальна камера Realme XT характеризується роздільною здатністю 16 Мп / фото Realme

У мережі з'явилося перше офіційне прес-зображення перспективного бюджетного камерофона Realme XT в кольорі Silver Wing White.

Читайте такожКитайська Realme показала фото, зроблені на камеру першого 64-мегапіксельного смартфона

Як і гаряче очікуваний Redmi Note 8 Pro, який буде представлений вже завтра, прийдешня новинка суббренду Oppo оснащена 64-мегапіксельною чотиримодульною камерою, пише itc.ua.

Відео дня

На відміну від Redmi Note 8 Pro, у Realme XT модулі основної камери збудовані вертикально (в ряд) в лівому верхньому кутку. У головному 64-мегапіксельному модулі на сенсорі Samsung ISOCELL Bright GW1 використовується об'єктив з діафрагмою F/1,8. Допоміжна ширококутна камера характеризується роздільною здатністю 8 Мп, кутом огляду 119° і діафрагмою F/2,25. Також є ще одна камера для портретної зйомки і камера для макрозйомки. Обидві однакового розширення — 2 Мп. Фронтальна камера Realme XT характеризується роздільною здатністю 16 Мп.

Нагадаємо, в основній камері Redmi Note 8 Pro використовуються модулі роздільною здатністю 64, 8, 2 і 2 Мп. Тепер залишилося дочекатися порівняльних тестів цих 64-мегапіксельних смартфонів, щоб визначити кращого.

За попередніми даними, Realme XT отримає екран AMOLED з діагоналлю 6,4 або 6,5 дюйма роздільною здатністю FullHD+, SoC Snapdragon 712, 4, 6 або 8 ГБ ОЗУ типу LPDDR4X, 64 або 128 ГБ флеш-пам'яті UFS2.1 і акумулятор 4000 мА•год з підтримкою фірмової швидкої зарядки VOOC 3.0 (від 0 до 100% за 80 хвилин).

Офіційна прем'єра Realme XT очікується у вересні цього року.