На поточний момент оновлення доступне лише в Німеччині / фото ITC.ua

Південнокорейський виробник почав розсилку оновлення до Android 10 для Galaxy S10e, S10 і S10+.

Читайте такожЛіше Samsung та Xiaomi змогли збільшити продажі смартфонів у Європі

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Прошивка вийшла зі статусу бета-версії й на поточний момент доступна у фінальній редакції. Користувачі з Німеччини, які брали участь в бета-тестуванні прошивки з оболонкою One UI 2.0, серед перших почали отримувати стабільну версію Android 10 для серії флагманських смартфонів Galaxy S10", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фінальна версія прошивки G97*FXXU3BSKO розміром майже 2 ГБ містить грудневе оновлення системи безпеки. Для учасників програми тестування розмір оновлення становить 134 МБ, це означає, що реліз не сильно відрізняється від бета-версії.

На поточний момент оновлення доступне лише в Німеччині та, судячи з усього, найближчим часом буде випущено в інших країнах, де проходило тестування прошивки. Попередні дані вказували на те, що вихід Android 10 актуальних для флагманів Samsung очікується в січні 2020 року. Завантажити прошивку на базі Android 10 для Galaxy S10+ можна на цій сторінці. Файли для Galaxy S10e і Galaxy S10 будуть доступні найближчим часом.

фото ITC.ua

Тим часом, Samsung поділилася планами з випуску стабільної версії Android 10 для Китаю та Індії. У Китаї тріо флагманів Galaxy S10 першими в новому році отримають заповітне оновлення до "десятки". У черзі за ними – Galaxy A40s, Note10, Note10+ 5G і Note9, які оновляться в лютому, а торішні флагмани Galaxy S9 і S9+ отримають Android 10 у березні. Компанія продовжить поступово оновлювати свої смартфони та планшети до жовтня 2020 року. Нижче можна подивитися повний графік виходу Android 10 для Китаю, куди не потрапили топові пристрої виробника 2017 року випуску: Galaxy Note8, Galaxy S8 і S8+. Графік оновлення до Android 10 для пристроїв Samsung в Індії виглядає дещо інакше, тут на перший план виходять флагманські смартфони Galaxy S9, S9+ і Galaxy Note9.

фото ITC.ua

Таким чином, Samsung оприлюднила плани з випуску Android 10 вже для трьох країн: Ізраїлю, Індії та Китаю. Найближчим часом стануть відомі й інші регіони.