Компанія Motorola виступила з офіційною заявою / фото Phone Arena

Днями на YouTube-каналі CNET опублікували чотиригодинний відеоролик, в якому новий смартфон Motorola Razr 2019 тестували за допомогою спеціального пристрою на те, як він складається і розкладається.

У підсумку смартфон відмовився складатися приблизно після 27 000 циклів, хоча через деякий час його знову вдалося зігнути і розігнути, але ці дії супроводжувалися характерним пластиковим скрипом і клацаннями.

Компанія Motorola виступила з офіційною заявою, в якій йдеться про те, що тестовий апарат FoldBot налаштований таким чином, що відстань між двома важелями виходить занадто маленькою. В результаті шарнірне з'єднання смартфона кожен раз отримує більше зусиль, ніж за звичайного режиму, пише ixbt.com.

Читайте такожSamsung анонсувала смартфон-"жабку" Galaxy Z Flip (фоторепортаж)

Відповідно представники Motorola заявили, що метод тестування CNET є неправильним. Motorola стверджує, що тестовий апарат FoldBot CNET, що використовується для тестування, «надмірно напружує шарнір», бо він «не дозволяє телефону відкриватися і закриватися спроектованим чином».

На власному каналі Motorola виклала фотографії і відеоролики, в яких стверджується, що Motorola Razr 2019  служитиме користувачам довгі роки.