Розумний годинник Watch GT2e надійде у продаж за ціною 200 євро / фото Huawei

Разом з лінійкою флагманських смартфонів компанія Huawei також анонсувала нову модель розумних годинників Huawei Watch GT2e. Новинка є спортивною модифікацією моделі Watch GT2, і при цьому вона виявилася трохи дешевше.

Читайте такожHuawei представила нову флагманську лінійку смартфонів (фото, відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Модифікація Huawei Watch GT2e заснована на 46-міліметрової версії Watch GT2. Вона оснащена таким же 1,39-дюймовим AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю 454×454 пікселів. Водночас розміри трохи збільшилися. Ще одним нововведенням є інтегрований TPU ремінець з отворами для поліпшеного проходження повітря. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі й має водонепроникність 5 ATM", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в годиннику використовується процесор Kirin A1, доповнений вбудованою пам'яттю місткістю 4 ГБ. Місткості акумулятора вистачає для 2 тижнів роботи в автономному режимі при звичайному використанні, до 30 годин при активації GPS відстеження і до 24 годин при прослуховуванні музики через Bluetooth.

"Годинник Huawei Watch GT2e здатний відстежувати різні види занять спортом, у тому числі плавання і серфінг, а також аеробні та анаеробні тренування. Пристрій також здатний відстежувати показники SpO2 і VO2Max. А завдяки контролю вправ протягом тижня годинник може давати рекомендації з інтенсивності тренувань та часу відновлення. Функція Huawei TruRelax допоможе користувачеві впоратися зі стресом завдяки дихальній гімнастиці. Додатково годинник здатний відстежувати сон користувача і давати рекомендації з покращення якості сну", - йдеться в повідомленні.

Розумний годинник Watch GT2e надійде у продаж за ціною 200 євро. На вибір користувачів будуть доступні різнокольорові варіанти Graphite Black, Lava Red, Mint Green та Icy White.