В якості опції запропонований повний привід / фото BMW

Компанія BMW представила нове покоління компактного хетчбека 1-Series, яке вийде на європейський ринок восени 2019 року.

Читайте такожСтали відомі характеристики найекстремальнішого спортивного купе BMW M2

Автомобіль із заводським індексом F40 побудований на новій передньопривідній платформі з поперечно розташованим двигуном.

Відео дня

В основу моделі лягла платформа від кросовера X1 і компакт-венів 2-Series Gran Tourer, яка також використовується в машинах MINI, але допрацьована спеціально для 1-Series — хетчбек став легшим і просторішим за попередника, пише kommersant.

У лінійку модифікацій новинки увійдуть версії з дизельними (116d зі 116-сильним 1,6-літровим, 118d з 150-сильним 2-літровим і 120d з 190-сильним 2-літровим) моторами, а також бензинові варіанти (118i з 140-сильним 1,5-літровим і M135i з 306-сильним 2-літровим агрегатами). Двигуни поєднуються з 6-ступінчастою механічною, 7-ступінчастою роботизованою і 8-ступінчастою автоматичною коробками передач. В якості опції запропонований повний привід.

Дизайн кузова та інтер'єру нового BMW 1-Series виконаний у фірмовому стилі сучасних моделей німецької марки. Передбачені різні варіанти оформлення екстер'єру — Advantage, Luxury Line, Sport Line, M Sport — а також доступний широкий перелік опцій.

Флагманська версія BMW M135i xDrive відрізняється особливим спортивним аеродинамічним обвісом, спортивними гальмами і підвіскою зі зменшеним на 10 мм дорожнім просвітом, адаптивною підвіскою і переналаштованим рульовим управлінням. В оснащення входять особливі електронні асистенти, недоступні для версій з менш потужними моторами.

Офіційна прем'єра BMW 1-Series нового покоління очікується влітку, а перший публічний дебют відбудеться на автосалоні у Франкфурті.