Електрокар має дві модифікації / фото Mercedes

Компанія Mercedes-Benz представила новий електричний мінівен під назвою eVito Tourer. При цьому поки автомобілі не можна буде купити, однак вони поповнять автопарк берлінського сервісу райдшерингу BerlKonig, який також працює в Амстердамі, Лондоні та Мілтон-Кінсі.

Читайте такожMercedes презентував семимісний кросовер GLB (фото)

Mercedes-Benz eVito Tourer оснащений єдиним електричним двигуном, що розвиває 85 кВт (116 к. с.) і 295 Н·м крутного моменту. Комплект акумуляторів на 41 кВт·год забезпечує запас ходу в діапазоні від 156 до 186 кілометрів. Повністю поповнити запас батарей можна за шість годин, пише Autonews.

Відео дня

Електрокар має дві модифікації: стандартну (довжина 5140 мм) і видовжену (5370 мм). Мінівен здатний взяти на борт до дев'яти осіб.

Mercedes-Benz eVito Tourer приєднався до електричних версіями фургонів Sprinter і Vito. У вересні на Франкфуртському автосалоні повинна дебютувати серійна версія концепт-кара EQV. Восьмимісний мінівен комплектується акумуляторною батареєю ємністю 100 кВт·год і електромотором з віддачею 201 к. с., який встановлюється на передній осі. Запас ходу новинки становить понад 400 кілометрів.