false

⠀Керівник програми «Регіональний розвиток» Українського інституту майбутнього, радник колишнього голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голік повідомив, що капітальний ремонт траси Запоріжжя – Маріуполь буде завершено в середині жовтня цього року.

«Дорогу життя», як її називають жителі Маріуполя, в рамках старої стратегії планували будувати 6 років. Почали в 2016-м, планували закінчити у 2022-му. Це довго. І неефективно. Замість того, щоб цю найважливішу для країни дорогу зробити відразу, її робили в годину по чайній ложці. В цей же час виділялися мільярди гривень на в сотні разів менше завантажені дороги і дороги нижчих категорій», - заявив Голик.

false

У липні на нараді у Президента, присвяченим дорожньої галузі, було прийнято рішення зробити цю дорогу за три місяці, тобто до середини жовтня.

Відео дня

«Коли ми про це публічно оголосили, багато хто вважав, що це неможливо. Але неможливо - це неможливо дивитися на той морок, який твориться з дорогами зараз. А зробити трасу всю за три місяці - дуже складно, але реально», - вважає Голик.

За його даними, вже дві компанії з чотирьох працюють на цій трасі 24 години на добу.