Новий кросовер Toyota / фото motor.ru

У Мережу потрапили зображення новинки Toyota – компактного і недорогого кросовера Raize, призначеного для ринків Азії та Південної Америки. Офіційна прем'єра моделі запланована на 5 листопада 2019 року.

Читайте такожToyota представила електрокар, який менший за Smart (фото)

Raize називають наступником популярного в деяких країнах Toyota Rush, який продавався до 2016 року. У модельному ряду японського бренду новинка буде позиціонуватися нижче великого CH-R. Судячи з опублікованих фотографій, дизайн екстер'єру автомобіля витриманий в стилі RAV4 попереднього покоління, пише motor.ru.

Відео дня

У рух Raize призводить бензинова «турботрійка» 1.0 потужністю 98 кінських сил і 140 Нм крутного моменту в поєднанні з «механікою» або варіатором, переднім приводом в «базі» та повним – за доплату. Ця ж установка покладена і кросоверу від Daihatsu під назвою Rocky, який дебютував минулого тижня на автосалоні в Токіо.

фото motor.ru

З Rocky новинка розділила не тільки архітектуру DNGA (різновиди «візки» GA-B для субкомпактів) і мотори, але й інші агрегати. Відрізняє ці два автомобілі тільки оформлення передньої частини. Наприклад, у Toyota Raize велика трапецієвидна решітка радіатора і блоки протитуманок трохи іншої форми, ніж у Daihatsu Rocky. Габарити в обох автомобілів однакові: у довжину вони досягають 3 995 міліметрів, заввишки 1 695 міліметрів, завширшки 1 620 міліметрів, а колісна база дорівнює 2525 міліметрів.